Huishoudelijk medewerker bij cliënten thuis regio Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn

JIJ wordt WIJ

Op zoek naar een baan met eigenaarschap en veel vrijheid, waarbij je écht aandacht hebt voor de mens? Wie weet is dit dan jouw nieuwe uitdaging! Binnen onze Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) kom je bij verschillende cliënten thuis om een handje te helpen bij het huishouden. Je krijgt te maken met cliënten met verschillende ziektebeelden en uiteenlopende zorgvragen. Jij hebt hierin ook een signalerende rol. Je onderneemt actie zodra het niet goed gaat of wanneer iemand ineens hard achteruitgaat. Eerlijkheid en alles met respect tegen elkaar kunnen zeggen staat bovenaan.
Je komt te werken in de regio Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude-Rijndijk. De meeste cliënten krijgen twee uur per week hulp. Hierbij kun je denken aan stoffen, stofzuigen, dweilen en de badkamer en wc schoonmaken.
Tijden en dagen kun je zelf flexibel indelen, waardoor het perfect te combineren is met jouw privésituatie. Je begint nooit voor negen uur ‘s ochtends en je bent nooit na zes  uur ’s avonds klaar. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de ochtenden of de middagen te werken.

Ben jij het punctuele type die enerzijds zoekt naar de flexibiliteit die de thuiszorg met zich meebrengt maar anderzijds terug kan vallen op een team van ervaren collega’s? Lees dan snel verder.

Over WIJdezorg
‘Iedere dag een fijne dag’ is ons motto. WIJ vinden kwaliteit van leven belangrijk en de bewoner staat hierbij centraal. Welbevinden en aandacht staan bovenaan, waarbij ieders talenten, expertise en vaardigheden van belang zijn. We bieden zorg en ondersteuning waarin je als medewerker de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Keuzes maken vanuit eigen regie die aansluiten bij onze bewoners. Dit doen we niet alleen, maar samen met onmisbare mantelzorgers. Zo dragen we bij aan een zorgzame samenleving met gedeelde verantwoordelijkheden.

Voor de regio Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn zoeken wij een

huishoudelijk medewerker bij cliënten thuis

minimaal 6 en maximaal 20 uur per week

JIJ

  • hebt affiniteit met de ouderenzorg
  • bent bereid een training te volgen voor thuishulp A
  • bent sociaal, behulpzaam en enthousiast

WIJ

  • bieden jou arbeidsvoorwaarden en salaris volgens de CAO VVT salarisschaal Hulp bij het Huishouden, minimaal € 2.116,52 en maximaal € 2.581,30 bij een 36-urige werkweek
  • geven jou een dienstverband voor bepaalde tijd
  • bieden 8% vakantiebijslag en 8,33% eindejaarsuitkering
  • bieden ruim 29 vakantiedagen per jaar op basis van een 36-urige werkweek, plus de mogelijkheid om verlof te sparen
  • hebben een aantrekkelijke reiskostenregeling voor woon- werkverkeer van € 0,23 per km
  • hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bedrijfscultureel abonnement en een Personeelsvoordeelwinkel
  • bieden pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • zijn aangesloten bij FiscFree, waarbij je hoge korting krijgt op de aanschaf van een fiets, een mobiele telefoon, een computer, of op je sportcontributie
  • vinden ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden belangrijk en bieden daarom diverse leermogelijkheden, zowel online als fysiek, via ons eigen leermanagementsysteem REIN

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Schouten, manager wonen van locatie Rhijndael, bereikbaar via ons algemene nummer 088 – 209 1000.

Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren. We zien jouw cv en korte motivatie graag tegemoet.